Şeftali Kebabı, kendine özgü aroması ve yumuşak dokusuyla, özellikle ada mutfağı tutkunlarının damağını cezbeden bir lezzet şöleni sunuyor. Bu eşsiz tarifi keşfetmek, Şeftali Kebabı’nın ne olduğuna ve nasıl yapıldığına dair merakınızı gidermenizi sağlayacak.
Şeftali Kebabı, Kıbrıs mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olup, koyun veya keçinin “gömlek” olarak adlandırılan yağlı iç zarından hazırlanan bir kebap türüdür. Bu zar, kıyma, soğan ve maydanozla doldurulur, dolma şeklinde sarılır ve sonrasında şişte veya ızgarada pişirilir.
İşte Şeftali Kebabı için gereken malzemeler:
Kaynak: Haberler.com / Yaşam
GÜNDEM
3 saat önceGÜNDEM
3 saat önceGENEL
3 saat önceGENEL
4 saat önceGENEL
4 saat önceGENEL
4 saat önceGENEL
4 saat önceGüvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.