Masterchef haftanın son eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayı olan isimler…

'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar potaya girmemek için mücadele etti. Bedri Usta'nın konuk olduğu bölümde yarışmacılardan Patlıcan Kebabı istendi. Mehmet Şef ve Bedri Usta'nın 'Urfa Kebabı' tartışması yarışmaya damga vurdu. İşte detaylar...

MasterChef'te yarışmacılar bireysel olarak mücadele ederek eleme potasına girmekten kurtulmaya çalıştılar. Bedri Usta, yarışmacılardan patlıcan kebabı yapmalarını istedi. Eleme adayı belirlendi ve heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şunlar oldu:

'DERS ÇIKARDIM'

Nevzat, bu haftaki performansıyla ilgili olarak, "Gerçekten benim için berbat bir haftaydı ama çok öğretici oldu. Takım oyununda nasıl rol almam gerektiğini daha iyi düşünmem gerektiğini fark ettim. En azından takıma en faydalı nasıl olabilirim diye düşünüyorum. Bu haftadan ders çıkardım. Kötü bir tabak yapmamak beni mutlu etti. Arkadaşlarım Alper ve Ezgi gerçekten çok güzel tabaklar yaptılar. Onlara kaybettim. Tabağımdaki eksiklikleri çok net bir şekilde gördüğüm için kötü hissetmedim. Umarım bugün de iyi tabaklar yaparım." dedi.

'YAPABİLECEĞİM YEMEKLER ALMAK İSTİYORUM'

Ayşe ise kendi performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Benim performansım genelde iyi değil. 3'te 1, 3'te 0 yapıyorum. Diğer arkadaşlarıma göre daha tecrübesiz olduğum için zorlanıyorum. Takım oyunu olsun, normal oyun olsun biraz zorlanıyorum ve bunu saklayamıyorum. Kendi yetiştireceğim, yapabileceğim yemekler almak istiyorum."

'URFA KEBABI' TARTIŞMASI

MasterChef'e konuk olan Bedri Usta, yarışmacılara fırında patlıcan kebabı yapımını anlattı. Şefler kebabın tadına bakarken Somer Şef, en sevdikleri kebapları sordu. Mehmet Şef, "Benim Türkiye'de açık ara en sevdiğim kebap Urfa'dır" dedi. Bedri Usta ise, "Urfa diye bir kebap yok. Şanlıurfa'da sade kebap derler. Acılı ve acısız kıyma kebabı vardır sadece." diye yanıtladı. Mehmet Şef itiraz ederek, "Var kardeşim, lokantaların menülerinde niye öyle yazıyor?" diye sordu. Bedri Usta ise, "Bir tanesi öyle yazmış, ne alakası var. Urfa'da isot da geziyor, ne acısızı. Bir acılı kıyma vardır, bir de acısız. Urfa'da ona sade kebap derler." diyerek açıklamasını tamamladı.

ELEME ADAYI

MasterChef Türkiye'de haftanın 7. ve son eleme adayı Nigar oldu.

Benzer Videolar