MasterChef Haberleri: MasterChef’te sular durulmuyor: Nigar’ın eşi Hakan’a mesaj atmış! ‘Seni unutmayacağım’

'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınlandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar takım kaptanlığı için mücadele etti. Nigar ile Hakan tartışmasında sular durulmuyor. Eşinin gece mesaj attığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

MasterChef'te gerilim doruk noktasına ulaştı. Nigar, Hakan'a programda yaşadıkları nedeniyle "Dışarıda seninle görüşeceğim" demişti. Ancak Mehmet Şef'in Hakan'a yönelttiği soru, herkesi şaşkına çevirdi: Nigar'ın eşi, Hakan'a gece geç saatlerde bir uyarı niteliğinde mesaj göndermişti.

Geçtiğimiz bölümlerde Nigar, "O an bunu düşünemedik, olmaması gereken bir şeydi" demişti. Hakan ise Nigar'a inanmadığını belirterek "Bu, isteyerek ve bilinerek yapılan bir şeydi, bana komik geliyor" şeklinde konuşmuştu.

"DIŞARIDA SENİNLE GÖRÜŞECEĞİM"

Daha önce Nigar, Hakan'ın kendisine kişisel sorunlar çıkardığını söyleyerek, "Bunu burada bırakmıyorum. Dışarıda seninle görüşeceğim" diyerek tepkisini göstermişti.

Bu bölümde Mehmet Şef, Hakan'a bireysel dokunulmazlığı kazandığı takdirde Nigar'ı eleme potasına gönderip göndermeyeceğini sordu.

EŞİ MESAJ ATMIŞ

Hakan ise şu cevabı verdi: "Aslında yükselmemin birkaç sebebi daha var. Telefonunuza beklenmedik mesajlar gelebiliyor. Böyle durumlar olabiliyor. Bunlar beni her seferinde daha çok motive ediyor. Yangına benzin dökmek gibi bir şey aslında. 'Senin yaşına veriyorum bu yaptıklarını' gibi söylemler hiç hoş değil. Yarım ağız yerine tam ağız bir özür dilemeliydi. Arkadaşlar, ben böyle bir hata yaptım, diyecekti. Yetişkin insanlarız, anlardık. Herkes hata yapabilir. Mesajlar, beni körükleyen şeylerden biri. Bir daha dokunulmazlığı alırsam gönderir miyim? Evet, gönderirim. 'Seni unutmayacağım' şeklinde mesajlar geldi. Burası bir yarışma ama insanlar bunları unutmuyor. Hata olabilir ama insanlar özür dilemeli. Bu kadar üstüne gitmek istemezdim doğrusu. Haklı olsanız bile, sonunda canınız sıkılıyor ama maalesef böyle bir durum. Bir daha gönderirim."

'SENİ UNUTMAYACAĞIM'

Mesaj konusundan sonra Mehmet Şef, Nigar'a söz verdi. Nigar şunları söyledi: "Bunu ben de kontrol edemiyorum. Sonuçta ben de burada bir yarışmadayım. Program yayınlanıyor ve söylediklerim kişiselleşiyor. Sizin de, herkesin de önünde birçok kez özür diledim. Yapılan bir hata var, arkadaşlarımdan da sizlerden de özür diliyorum dedim. Hakan bu özrü asla kabul etmek istemiyor. Kişisel oynuyor ve eşim ile çocuklarım bunu izliyor tabii. Çocuklarım ağlayınca, eşim sinirleniyor ve gece mesaj atıyor. Sonra kızım bunu elinden almak istiyor. 'Sen benim kızlarımı ağlattın, ben de seni unutmayacağım' diyor. Çok üzgün, neden böyle bir şeye maruz kalıyorum diye anlamıyor."

TAKIM KAPTANLARI

MasterChef'te şefler yarışmacılardan ıslak hamburger istedi. Günün en iyi tabağını yapan ve Mavi Takım kaptanı olan yarışmacı Muratcan, Kırmızı Takım kaptanlığı için Nigar'ın adını söyledi.

Mavi Takım: Muratcan, Onur, Emre, Eda, Şirin, Kaan, Akın, Hakan

Kırmızı Takım: Nigar, Kerem, Semih, Ezgi, Alper, Beyza, Erim

Benzer Videolar