MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef’te eleme potası netleşti: MasterChef 5. ve 6. eleme adayları belli oldu!

Masterchef'in yeni bölümü yayınlandı. Yarışmacılar iki kişilik 5 tane takım kurdu. İlk bölümde 2-2 her takımdan 4 kişi yarıştı. Kırmızı Takım başarısızlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zübeyde, seçme yaparken başarıya inanarak yaptığını dile getirdi. Yarışma sırasında Onur ile Kaan arasında sinirler gerildi. Beşinci ve altıncı eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Kerem, Kırmızı Takım'ın haftanın tamamını kaybetmesiyle ilgili, "Bu hafta belki de şansımız böyleydi. Ben kendi adıma konuşuyorum, önlüğün rengi beni etkilemiyor. Maviyken ne avantaj hissediyorum ne de kırmızıyken dezavantaj. Genellikle kendi hatalarımız kazanmamızı veya kaybetmemizi belirliyor. Bu hafta da bizim için böyle bir haftaydı. Bireysel hatalarımızdan dolayı ilk oyunu kaybettik ve ne yazık ki ikinci günü biraz moralsiz başladık, bu da mücadele gücümüzü düşürdü. Yenilmeyi kabul edebilirim ama mücadele etmemek beni rahatsız ediyor." dedi.

Haberin Devamı

'EŞLEŞMELERDE YANLIŞLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Kaan, son oyunda yanlış eşleştirmeler yapıldığını düşündüğünü ifade etti. Kaan, "Kaptanın son oyunda oyuncu eşleşmelerinde hata yaptığını söylemiştim. Eda ile Nevzat'ın, kendisini Şirin'le eşleştirmesi bence yanlıştı. Hatırladıklarım bunlar. Bence yanlışları olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

'ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ'

Mavi Takım'ın başarısından söz eden Zübeyde, "Ben sadece aldığım sorumluluğu başarıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Arkadaşlarım da her biri ayrı ayrı çaba sarf etti. Takımı kurarken gerçekten ben değil, biz duygusuyla hareket ettim. Orada isimlerin hepsini yazarken bu sonucu hayal ederek yazdım. Gerçekten hedefimize ulaşacağız, hepsine çok güveniyorum. Buraya sıfırdan başlıyormuş gibi geldik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

ONUR İLE KAAN ARASINDA GERİLİM

Onur yukarıdan " 'Peynir' sos Kerem" diyerek Kırmızı Takım yarışmacılarının olduğu bölüme baktı. Kaan ise, "Hala oradan boş boş konuşma yapma. Kazandın işte. 3-0 kazanmışsın. Zaten moralimiz bozulmuş. Hala oradan laf çakmaya çalışıyorsun." dedi. Onur, "Karşında çocuk yok ki. Sen daha saygılı konuşabilirsin. Seninle muhatap olmam yani bu konularda" diye cevapladı. Kaan, Onur'un şov yaptığını iddia etti. Onur aşağıya doğru inerken, "Çoluk çocukla uğraşıyoruz" diyerek söylendi. Sözlere sinirlenen Kaan, "Çoluk çocuk sen hayırdır?" diyerek Onur'a seslendi. İkili, arkadaşlarının müdahalesiyle bir süre uzak tutuldu.

DOKUNULMAZLIK

Mavi Takım ile Kırmızı Takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesinin galibi Mavi Takım oldu.

ELEME ADAYLARI

MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan Muratcan, beşinci eleme adayı olarak Kaan'ı seçti. Kırmızı Takım'da en fazla oyu alan Erim de, altıncı eleme adayı oldu.

Benzer Videolar