DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21540832.63448%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Marmaris’te masa üstüne çıkıp dans eden yaşlı kadının videosu Avrupa’da viral oldu
7 okunma

Marmaris’te masa üstüne çıkıp dans eden yaşlı kadının videosu Avrupa’da viral oldu

ABONE OL
Ekim 12, 2024 07:55
Marmaris’te masa üstüne çıkıp dans eden yaşlı kadının videosu Avrupa’da viral oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaris’in hareketli atmosferinde yaşanan bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir restoranın ortasında dans eden yaşlı bir kadının videosu, TikTok’ta 45 milyona yakın izlenmeyle viral oldu.

Videoda, çiçekli bir elbise ve siyah sandaletler giyen beyaz saçlı kadın, coşkulu bir şekilde dans ediyordu. Etrafındakiler onu alkışlarken, kadın ellerini havaya kaldırıp eğlenceye ortak oluyordu. Komik bir ayrıntı olarak, ayakkabısının tabanına tuvalet kağıdı yapışmış halde görülüyordu.

@chucklebrothersmarmaris1 kullanıcısı tarafından “Kızlar Sadece Eğlenmek İstiyor” başlığıyla paylaşılan video, büyük ilgi gördü. Yorumlarda, bir kullanıcı dans eden kadının kendi ninesi olduğunu belirterek, ailesinin onu daha önce hiç böyle görmediğini ifade etti.

TikTok kullanıcıları, genelde yaşlı kadına destek çıktı. Birçoğu onun yaşama sevincini ve cesaretini övdü. “Emekli olmuş ama yorulmamış”, “Büyüdüğümde olmak istediğim kişi bu” gibi yorumlar videoda yer aldı.

Ancak bazı kullanıcılar bu davranışı uygunsuz buldu. Bir kadın, “79 yaşındayım ama halk içinde bu kadar utanç verici davranmazdım” diyerek eleştirilerde bulundu.

Bu olay, Marmaris’in canlı gece hayatına da dikkat çekti. Bar Sokağı’ndaki eğlence mekanlarıyla ünlü olan şehir, her yaştan turisti cezbetmeye devam ediyor.

Marmaris'te masa üstüne çıkıp dans eden yaşlı kadının videosu Avrupa'da viral oldu

Marmaris'te masa üstüne çıkıp dans eden yaşlı kadının videosu Avrupa'da viral olduHaberler.com / Abdullah Teymur – Yaşam

Sosyal Medya Marmaris Türkiye Turizm Yaşam Tatil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.