Mamak’ta Piknik Dönüşü Feci Kaza: 4 Ölü

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, yön tabelası direğine çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza, dün gece saatlerinde Yakup Abdal Mahallesi'nde yaşandı.

Olay yerinde yapılan incelemelere göre, 06 DDC 719 plakalı otomobili kullanan Güney Topaktaş (37), direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yön tabelasına çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken, içindeki 5 kişi sıkıştı.

Kazada sürücü Topaktaş ile yolcuları Yiğitcan Kayı (29), Ezgi Yaman (36) ve Sevgi Eker (29) hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi de yaralandı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, Topaktaş ve arkadaşlarının akşam saatlerinde Yakupabdal Tabiat Parkı'na piknik yapmak için gittikleri ve eve dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Otopsi işlemlerinin ardından kaza kurbanlarının cenazeleri ailelerine teslim edildi. Ezgi Yaman ve kuzeni Sevgi Eker, Sincan Cimşit Mezarlığı'nda toprağa verilirken, Güney Topaktaş ve Yiğitcan Kayı'nın cenazeleri ikindi namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Otomobil Güvenlik 3-sayfa trafik Ankara Güncel Mamak Yaşam Kaza

Benzer Videolar