MAGAZİN HABERLERİ: Yabancı Damat dizisinin ‘Niko’su Özgür Çevik, sevgilisi Hatice Kartoğlu evlendi! Özgür Çevik ve eşi ile düğünden kareler…

Yabancı Damat dizisinde Niko karakterine hayat veren Özgür Çevik, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi. Düğüne Yabancı Damat dizisinde yer aldığı arkadaşları katıldı. İşte düğünden kareler...

Oyuncu ve şarkıcı Özgür Çevik, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlilik yoluna girdi. Dört yıllık birlikteliklerini resmiyete döken çift, Karaköy'deki şık bir mekanda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin mutlu gününe birçok ünlü isim katılarak, onlara destek oldu. Düğün töreninde, Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun yakın arkadaşları ve meslektaşları yer aldı. Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş, Binnur Kaya ve Hasibe Eren gibi isimler, çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Özgür Çevik, evlilik teklifini nasıl yaptığına dair heyecan verici detayları paylaştı: "Evlilik teklifi, Galata'nın arka sokaklarında oldu. Bir restorana gittik, masamızı ayırtmıştım, cebimde de yüzükle bekliyordum. Ancak masalar çok iç içeydi, bir türlü fırsat bulamadım. O sırada, bir sokak gördüm. Galata'nın arka sokaklarını gezelim dedim. Hiç beklemediği bir anda, fotoğraf çekilelim dedim ve telefondan videoyu açtım. İşte o an, 'Evet' dedi." dedi.

Engin Akyürek, düğün sonrası yapılan evlilik sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Öncelikle birini bulmak gerekiyor. O işler için biraz hayırlısı demek gerekiyor. Kader kısmet meseleleri de var." dedi.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Maruk da düğün törenine katılan isimler arasındaydı. Yeni evlenen bir çift olarak düğüne katılmanın rahatlığını yaşayan Tolga Sarıtaş, "Yeni evlenen bir çift olarak organizasyonda hiçbir sorumluluğumuz olmayan düğüne gelmek çok büyük rahatlıkmış. Evlendikten sonra hayatımızda bir şey değişmedi." diyerek, yeni evli çiftlere mutluluk diledi.

Benzer Videolar