Magazin Haberleri: Vural Çelik’in ailesi sessizliği bozdu! ‘Mezarına gidip helallik istesin’

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, 17 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Çelik'in uzun yıllar birlikte çalıştığı Gülse Birsel'in sosyal medya hesabından paylaştığı daha sonra sildiği 'Veda' yazısı eleştiri toplamıştı. Gündem olan olaydan sonra Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik'ten açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Vural Çelik, "Avrupa Yakası", "Bir Demet Tiyatro" ve "Seksenler" gibi unutulmaz yapımlarda yer almıştı. Ne yazık ki hayatını kaybettiği haberi sevenlerini yasa boğdu.

Vural Çelik'in son yolculuğuna uğurlandığı gün, birçok sanatçı katılırken, dikkat çeken bir şekilde Gülse Birsel ve Ata Demirer'in orada olmamasıydı.

Gülse Birsel'in, Vural Çelik'in vefatı üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, daha sonra silinmesiyle merak konusu oldu.

Bilindiği gibi, "Avrupa Yakası"nda birlikte rol alan Gülse Birsel ve Vural Çelik arasında uzun süredir bir soğukluk yaşanıyordu. Gülse Birsel, Instagram hesabından Vural Çelik'e veda mesajı paylaşmıştı ancak daha sonra bu mesajı silmişti.

Benzer Videolar