MAGAZİN HABERLERİ: Gülse Birsel’in Vural Çelik paylaşımı tepki çekti! Önce paylaştı sonra sildi!

Avrupa Yakası'nda birlikte rol alan sonra da aralarının açık olduğu bilinen Gülse Birsel, geçtiğimiz gün vefat eden Vural Çelik ile ilgili açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaşım yapan Gülse Birsel veda yazısı yazdı.

Ünlü oyuncu Vural Çelik, "Avrupa Yakası" ve "Bir Demet Tiyatro" gibi sevilen yapımlardaki rolleriyle tanınıyordu. Maalesef Çelik, hayatını kaybetti ve dün son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine katılmayan Gülse Birsel ve Ata Demirer'in yokluğu dikkat çekti. Birsel ve Çelik, "Avrupa Yakası" dizisinde birlikte rol almışlardı ve aralarında uzun süredir bir soğukluk olduğu biliniyordu.

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından Vural Çelik'in ölümüyle ilgili bir açıklama yaptı. Instagram'dan yaptığı paylaşımda, cenazelere gidemediğini ve anılarını yazarak ölülerini yad ettiğini belirtti.

"Avrupa Yakası"nın ikinci sezonunda Kubilay karakteriyle diziye dahil olan Çelik, kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Birsel, Çelik'in performansından etkilendiğini ve karakteri daha fazla bölümde görmek istediğini belirterek, onun "Avrupa Yakası" kadrosuna katılmasını sağlamıştı.

Birsel, Çelik'i nevi şahsına münhasır bir kişilik olarak tanımlıyor. Çelik, sette herkese kendi kendine küser ve sonra barışmak için hediyeler istermiş. Bu durum zamanla sette bir şakaya dönüşmüş ve Çelik, "Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?" diye sorarak stüdyoya girmeye başlamış.

"Zenginliğine rağmen hep mağdur hep ezik Gülenay" karakteri, Çelik'in sette yarattığı bu dinamikten esinlenerek yazılmış. Birsel, Çelik'in bu karakteri çok güzel oynadığını ve "Avrupa Yakası"nın en unutulmaz anlarından birini oluşturduklarını belirtiyor.

Çelik, 2008'de diziden ayrılmak istediğini söylemiş ve Birsel ve diğer oyuncular onu vazgeçirmeye çalışmış. Çelik'in ücret, çalışma saatleri ve senaryodaki yeriyle ilgili şikayetleri olduğunu belirten Birsel, Çelik'in ayrıldığını söyleyen bir mesaj attığını ve ona teşekkür ettiğini belirtiyor.

Birsel, "Keşke son sezonda da beraber oynasaydık" diye yazmış. Birsel, daha sonra Instagram'daki bu paylaşımını silmiş. Paylaşım sosyal medyada tepki çekmiş.

Vural Çelik geçen yıl yaptığı bir açıklamada, herkesin hata yapabileceğini ve bu hataları unutup önlerine bakmaları gerektiğini söylemişti. "Kimsenin kimseye küsmesine gerek yok" diyen Çelik, "Zaten bir avuç insanız" demişti.

Benzer Videolar