MAGAZİN HABERLERİ: Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile Nihan Akkuş yan yana görüntülendi! Yeniden evlenecekler mi?

Moda tasarımcısı Nihan Akkuş (41) ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (50), 17 yıllık evliliklerini bitirmişti. İkili bir yemek çıkışı çocukları Ali Yiğit ile birlikte görüntülendi. Okan Buruk'a yeniden evlilik ihtimali soruldu. İşte detaylar...

Okan Buruk ve Nihan Akkuş, 2007'de evlenerek mutlu bir aile kurmuşlardı. 2009 yılında, Ali Yiğit adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle aileleri büyümüştü.

Haberin Devamı

Kamuoyu önünde özel hayatlarını yaşamamayı tercih eden çift, Şubat ayında sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı.

AİLESİYLE ÇEŞME TATİLİNDE

41 yaşındaki Nihan Akkuş, annesi ve oğluyla birlikte Çeşme'deki Fun Beach'te tatil yaparken objektiflere yakalandı.

YÜZÜKLER AKLINA GELİNCE GERİ DÖNDÜ

Uzun süre güneşlendikten sonra serinlemek için denize giren Nihan Akkuş, değerli yüzüklerini düşürmemek için annesine teslim etti.

DENİZDE SCOOTER'LA DOLAŞTI

Nihan Akkuş, oğluyla birlikte denizde keyifli vakit geçirdi. Ali Yiğit scooter ile dolaşırken, Nihan Akkuş da oğlunun ayaklarına tutunarak onunla birlikte tur attı.

HADİSE İLE AŞK İDDİALARI

Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddia edildi. Etiler'de görüntülenen Okan Buruk, aşk sorularına yanıt vermeden mekana girmişti.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİYLE YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİ

Okan Buruk, kısa süre önce boşandığı eşi Nihan Akkuş ile oğulları Ali Yiğit'i balıkçıdan alırken görüntülendi. Muhabirlerin 'yeniden evlenecek misiniz?' sorusuna Okan Buruk cevap vermedi.

Benzer Videolar