MAGAZİN HABERLERİ: Armağan Çağlayan’dan Metin Arolat’a duygu yüklü veda paylaşımı: Mezarlıkta gerçekle yüzleştim!

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52), Kadıköy'de 21 Eylül'de sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı, dün memleketi İzmir'de toprağa verildi. Cenaze namazına katılarak son görevini yerine getiren yapımcı Armağan Çağlayan, gözyaşlarıyla uğurladığı yakın arkadaşına sosyal medya paylaşımıyla da veda etti.

Müzisyen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda bir sahne performansı sırasında ani bir rahatsızlık geçirerek hayatını kaybetti. Arolat'ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Arolat'ın cenazesi memleketi İzmir'de düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, sanat camiasından çok sayıda isim katılarak üzüntülerini dile getirdi. Arolat, törenin ardından Örnekköy Mezarlığı'na defnedildi.

"BİRLİKTE TATİLE GİDECEKTİK"

Yapımcı Armağan Çağlayan, Arolat'ın bilindik bir rahatsızlığı olmadığını belirterek, "Can arkadaşımızı kaybettik. Metin, Türkiye müzik sektörünün gerçek bir değeriydi ancak bu yeterince fark edilmedi. Türk Pop Müziği, Metin'in çektiği kliplerle bugünkü halini aldı. Metin olmasaydı, bugün bu endüstri bu şekilde var olmazdı. Metin, içinde hiçbir kötülük olmayan bir insandı. Kötülük bilmezdi. Bu yüzden piyasada hak ettiği yerde olamadı. Bu piyasada hak ettiğiniz yerde olmak maalesef kötülük gerektiriyor. Son programda çok neşeliydi. Bana bir tişört hediye etti. Çok güldük, eğlendik. Ekim ayı için birlikte tatile gitmeyi planlıyorduk, biletlerimizi bile almıştık," dedi.

"KEŞKE RÜYA OLSAYDI"

Cenazede gözyaşlarını tutamayarak Arolat'a veda eden Çağlayan, sosyal medya hesabından Arolat ile fotoğrafını paylaştı.

Benzer Videolar