Lyon-Beşiktaş maçında tribünde sürpriz isim! Desteklemeye geldi

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam kritik mücadelede Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Beşiktaş iddiasını sürdürürken Siyah-Beyazlılar'ı...

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde ilk iki maçından mağlubiyetle ayrıldıktan sonra zorlu bir mücadeleye sahne olan Lyon deplasmanından değerli bir galibiyetle ayrıldı. Kara Kartal'ın bu zaferine, stadyumda beklenmedik bir isim de destek verdi.

Ersin Destanoğlu'nun Gösterisi

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Olympique Lyon'a karşı sahaya çıktı. Beşiktaş'ın kaleci krizi, Lyon maçı öncesinde çözüme kavuştu. Sakatlığı nedeniyle oynaması şüpheli olan Ersin Destanoğlu, ilk 11'de yerini aldı. Mert Günok'un yokluğunda kaptanlık görevini üstlenen Ersin, maçın başında rakip oyuncuyla çarpıştı ve hafif bir sakatlık geçirdi. Sahada tedavi gören 23 yaşındaki kaleci, oyuna devam etti ve maç boyunca 8 kurtarışla performansının zirvesini gösterdi.

Malmö Karşılaşması

Beşiktaş, Lyon maçıyla Avrupa Ligi'ndeki üçüncü sınavını geride bıraktı. Kara Kartal, Avrupa macerasında bir sonraki maçını Malmö ile oynayacak. Beşiktaş, İsveç temsilcisini 6 Kasım'da kendi sahasında ağırlayacak.

Stadyumdaki Sürpriz Destek

Lyon valisinin kararı nedeniyle Beşiktaş taraftarının alınmadığı maçta, stadyumda Beşiktaş'ı destekleyen sürpriz bir isim vardı. Beşiktaş altyapısından yetişen ve Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan, ağır bir sakatlık geçirmesine rağmen Siyah-Beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Maç sonunda çekilen videoda Emirhan'ın stadyumda olduğu görüldü.

Emirhan İlkhan, 2022 yılında gösterdiği performansla Torino'ya transfer olmuştu. İlk olarak Sampdoria'ya kiralanan Emirhan, geçen sezon Başakşehir'de forma giymişti. Genç oyuncu bu yaz kamp döneminde çapraz bağ sakatlığı geçirmişti.

Benzer Videolar