Küçük çocuk, özel okulun ayin töreninde katledildi

Uttar Pradeş eyaletinde, Hindistan'da bulunan bir özel okulda, 11 yaşında bir öğrencinin hayatını kaybettiği ve okul yönetiminin düzenlediği bir ayin sırasında öldürüldüğü iddia ediliyor.

KÜÇÜK ÇOCUK, KURBANDAN AYİNİNDE KATLEDİLDİ

Hindustan Times'ın haberine göre, Hathras kentindeki özel okulun sahibi Jasodhan Singh ve okul yönetimi, "kurban adama ayini" gerçekleştirdi. Özel okulda eğitim alan Kritarth adlı öğrencinin bu ayin sırasında "başarı getirmesi" için öldürüldüğü öne sürüldü.

OKUL YÖNETİMİ ZORLA GÖTÜRDÜ

Hathras polis yetkilisi Ashok Kumar Singh, Hint medyasına verdiği demeçte, okul sahibi Singh, oğlu Dinesh Baghel ve okul yönetiminden 3 çalışan, okul yurdunda kalan Kritarth'ı zorla ayinin yapıldığı yere götürdüklerini belirtti. Polis, Kritarth'ın boğularak öldürüldüğünü ve okul yönetiminin öğrencinin ailesine, çocuğun rahatsızlandığı için hastaneye götürüldüğü yönünde bilgi verdiğini açıkladı.

Polis, ailenin şikayeti üzerine başlattığı soruşturma kapsamında okul sahibi Singh, oğlu Baghel, okul müdürü Laxman Singh ve iki öğretmenin gözaltına alındığını duyurdu.

Kaynak: AA / Murat Karadağ - Güncel

Hindistan Güvenlik 3-sayfa Eğitim Güncel Kurban Şiddet Hukuk Çocuk Polis

Benzer Videolar