Kırıkkale’de Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu: Cinayet Şüphesi

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 19 gün kayıp olduktan sonra cesedi bulunan Sevgi Gülden Yalçıner'in (47) trajik bir son yaşadığı ortaya çıktı. Yalçıner'in tabancayla vurularak öldürüldüğü ve ardından cesedinin tel ve kaldırım taşlarına bağlanarak ırmağa atıldığı belirlendi.

Yalçıner, 25 Eylül tarihinde Karaağıl köyündeki evinden ayrılmış ve bir daha haber alınamamıştı. Olay üzerine jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmaları başlattı. Jandarmanın cinayet ihtimali üzerine başlattığı soruşturma kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında Yalçıner'in kardeşleri Ş.G. ve Y.G., komşuları D.G. ve K.U. ile sevgilisi B.U. da bulunuyordu. Beş şüpheli tutuklandı.

Yapılan arama çalışmaları sonucunda Yalçıner'in cesedi Kızılırmak'ın Çeşnigir Köprüsü mevkiinde bulundu. Cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda, Yalçıner'in kardeşleriyle alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu ve davanın son aşamaya geldiği ortaya çıktı. Evli olup eşinden ayrı yaşayan Yalçıner'in cesedi, 7 metre derinlikte bulundu. Yalçıner, otopsi işlemlerinin ardından Kırşehir'de toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Kırıkkale Politika 3-sayfa Cinayet Güncel Ankara Otopsi Çelebi

"
Benzer Videolar