DOLAR 34,1788 0.12%
EURO 38,2034 -0.12%
ALTIN 2.931,32-0,06
BITCOIN 22383281.70952%
İstanbul
24°

AÇIK

16:21

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kıbrıs Harekatı’nı Başlatan ‘Ayşe Tatile Çıksın’ Parolası Film Oluyor
2 okunma

Kıbrıs Harekatı’nı Başlatan ‘Ayşe Tatile Çıksın’ Parolası Film Oluyor

ABONE OL
Eylül 27, 2024 08:48
Kıbrıs Harekatı’nı Başlatan ‘Ayşe Tatile Çıksın’ Parolası Film Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Filmin ismi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın başlamasında kullanılan şifreli mesajdan esinlenerek, o dönemin acı dolu anılarını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Lacivert Media’nın kurucusu Özer, şu anda senaryo aşamasında olan film için ekip ve oyuncu kadrosu üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

“TÜRK DÜNYASINDA YANKI BULACAK PROJELERLE DEVAM EDECEK”

Film, yalnızca tarihsel bir olayın anlatımı olmaktan ziyade, daha geniş bir vizyonun ilk adımı olarak öne çıkıyor. Yapımcı Coşkun Özer, bu vizyonun “Girişimin Yüzyılı” adıyla anıldığını ve Türk devletlerini bir araya getirerek ortak projeler üretmeyi ve bunları hayata geçirmeyi hedeflediğini açıkladı. Kıbrıs’ta yaşanan olaylarla başlayan bu büyük girişim, Türk dünyasının her köşesinde yankı uyandıracak farklı projelerle devam edecek. Özer, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının “Türkiye Yüzyılı” vizyonundan ilham alarak oluşturdukları bu girişimin, Türk dünyasının ortak değerlerini geleceğe taşımayı hedeflediğini ve sadece Türkiye için değil, tüm Türk devletleri için ortak bir gelecek inşa etmede önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

“Ayşe Tatile Çıktı” filmi, bu büyük vizyonun ilk somut adımını temsil ediyor. Film, Kıbrıs’ta yaşanan acıları hatırlatarak Türk halkları arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.