Kazancı dudak uçuklattı! Instagram’da en çok takip edilen ünlü…

Ünlülerin mesleki rekabeti sosyal medyaya da yansıdı. Türkiye'de Instagram'da en çok takipçisi olan ünlü isim belli oldu. Öte yandan zirvede yer alan ismin kazancı dudak uçuklattı.

Sosyal medya, günümüzde giderek daha popüler hale geliyor. Ünlülerin her adımı merak konusu olduğundan, takipçi sayıları da hızla artıyor. Peki, hangi ünlü kaç kişi tarafından takip ediliyor?

Haberin Devamı

Listenin 10. sırasında, hayranlarının her yerden takip ettiği Afra Saraçoğlu yer alıyor. Ünlü oyuncunun Instagram hesabında 10 milyon takipçisi bulunuyor.

Dokuzuncu sırada ise sosyal medyada pek paylaşım yapmayan Çağatay Ulusoy bulunuyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ulusoy'u 10 milyon 100 bin kişi takip ediyor.

Sekizinci sırada yer alan Aras Bulut İynemli, Kanal D'de yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle ün kazandı. İynemli'nin 10 milyon 500 bin takipçisi bulunuyor.

Yedinci sırada ise aşk hayatı ve eviyle sık sık gündemde olan Serenay Sarıkaya yer alıyor. 32 yaşındaki güzel oyuncuyu Instagram'da 11 milyon kişi takip ediyor.

Listenin 6. sırasında ise Melisa Tapan ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Kerem Bürsin bulunuyor. Sempatik ve karizmatik tarzıyla beğeni toplayan Bürsin'in 11 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı

En çok takip edilen ünlü oyuncular listesinde beşinci sırada Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen yer alıyor. Evcen'i 13 milyon 700 bin kişi takip ediyor.

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslihan Atagül, listede dördüncü sırada bulunuyor. Atagül'ü 14 milyon 500 bin kişi takip ediyor.

Listenin üçüncü sırasında ise şu an ekranlardan uzak olan Demet Özdemir yer alıyor. Özdemir, Instagram'ı aktif olarak kullanmaya devam ediyor ve 16 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor.

Zirveye yaklaşırken ikinci sırada Fahriye Evcen'in eşi oyuncu Burak Özçivit bulunuyor. Yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özçivit'i 25 milyon 400 bin kişi takip ediyor.

Zirvede ise Hande Erçel yer alıyor. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Erçel'i 31 milyon 400 bin kişi takip ediyor.

PEKİ SOSYAL MEDYADAN KİM NE KADAR KAZANIYOR?

Bu alanda da rekor iki ünlü güzele ait. Bunlardan biri Hande Erçel. 15 saniyelik bir hikaye ve bir gönderi için aldığı ücret 3 milyon lira. Erçel, zirveyi Gökçe Bahadır ile paylaşıyor. Bahadır'ın da gönderi başına kazancı 3 milyon lira.

Haberin Devamı

Sosyal medya kazançlarında en yüksek geliri Özçivit çifti elde ediyor. Paylaşımları başına 2 milyon 500 bin lira kazanıyorlar.

 

Benzer Videolar