Kayserispor ile Beşiktaş 47. kez karşılaşacak

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. İki ekip 47. kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a konuk oluyor. Karşılaşma, yarın saat 20:00'de Kayseri Stadyumu'nda oynanacak. Siyah-beyazlılar 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayarak ligde 3. sırada yer alırken, sarı-kırmızılılar 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonrasında 3 puanla 17. sırada bulunuyor.

İki takım, Süper Lig'de bugüne kadar 46 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçlarda 27 galibiyet, Kayserispor ise 10 galibiyet elde etti. 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş rakip fileleri 74 kez havalandırırken, Kayserispor 43 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan karşılaşma golsüz berabere bitmişti.

Beşiktaş'ta Necip Uysal dışında sakatlık problemi yaşayan oyuncu bulunmuyor. Takım kaptanı Necip Uysal, antrenmanda geçirdiği rotasyonel travma sonucu ön çapraz bağ yaralanması geçirmiş ve ameliyat olmuştu.

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz hafta Eyüpspor maçında sarı kart gören Arthur Masuaku, Kayserispor maçında cezalı olarak forma giyemeyecek. Öte yandan, Al Musrati de sarı kart sınırında bulunuyor. 28 yaşındaki oyuncu, Kayserispor maçında sarı kart görürse bir sonraki hafta Gaziantep FK deplasmanında oynayamayacak.

Kayserispor - Beşiktaş karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yardımcı hakem, Erdem Mertoğlu ise 4. hakem olarak görev alacak.

Benzer Videolar