Kayserispor-Beşiktaş maçının ardından Nihat Kahveci patladı: Nasıl böyle hatalar yapabilirsin?

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci yorumlarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in yedinci haftasında Kayserispor'a konuk oldu ve ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanarak sahadan ayrıldı.

Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yaptığı yorumlarda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kahveci, "İlk yarıda, ikinci yarıda ve maçın tamamında ilginç olaylar yaşandı. Toplamda 117 dakika süren bu karşılaşmada, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri (!) inanılmaz sayıda hata yaptı. Hakemle ilgili konuşulacaksa eğer, bu maçtan sonra konuşulması gerekir" dedi.

Kahveci, hakemin performansına tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Beşiktaş ilk yarıda çok kötü bir oyun sergiledi, kabul edilebilir bir performans yoktu. İkinci yarıda ise hakemin performansı kabul edilemezdi. Atilla Karaoğlan nasıl bu kadar hata yapabilir? Nasıl bu kadar çok hata ardı ardına gelir?"

Kahveci, Kayserispor'un hazırlıklı olduğunu vurguladı: "Beşiktaş'ın ilk yarıdaki kötü oyunundan sonra, ikinci yarıda 3-0 galip gelmeleri çok önemli. Kayserispor, ligde beş maç oynamış olmasına rağmen hala galibiyet alamamıştı. Bu maça inanılmaz hazırlanmışlar ve Beşiktaş'ı ilk yarıda zorladılar."

Kahveci, Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un performansını eleştirdi: "Mert Günok, canım ciğerim, milli takımımızın kalecisi. Beşiktaş'ın baskı altında kalacağı belliydi ve topu geriden çıkaramayacaklardı. Mert, kaleci antrenörleriyle beraber idman sonrası 117 tane uzun top çalışması yapmalı. Bugün attığı 12 topdan 10'u rakibe gitti, 18 topdan 15'i rakibe gitti. Bu kadar kötü uzun top atılmaz."

Kahveci, Beşiktaş'ın en iyi oyuncusunun Rashica olduğunu söyledi: "Beşiktaş'ın en iyi oyuncusunu sorarsanız, Rashica derim. Bugünkü performansını görünce sağ bek oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bir penaltı kazandırdı ve Immobile'ye asist yaptı."

Benzer Videolar