DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2236507-0.45326%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:18

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Burak Yılmaz'a Messi'yi verdik de…
6 okunma

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Burak Yılmaz'a Messi'yi verdik de…

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un son durumunu değerlendirirken, Teknik Direktör Burak Yılmaz'a destek verdi. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 29, 2024 10:33
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Burak Yılmaz'a Messi'yi verdik de…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımın teknik direktörü Burak Yılmaz’a olan desteğini açıkça ifade etti. Çamlı, sık sık teknik direktör değişikliği yapmanın kulüp için olumsuz sonuçlar doğuracağını belirterek, bu durumu “Çorap değiştirir gibi teknik direktör değiştiremeyiz” sözleriyle açıkladı. Geçmişte yaşanan deneyimlere değinen Çamlı, bir yılda 7 farklı teknik direktör değişikliğinin kulübe zarar verdiğini ve bu nedenle istikrarın önemini vurguladı.

Burak Yılmaz’a olan güvenini dile getiren Çamlı, “Burak Yılmaz’ın kalıp kalmamasıyla ilgili konuşmak bile abesle iştigal” dedi. Yılmaz’ın elindeki mevcut kadroyla elinden gelenin en iyisini yaptığını ve futbol bilgisi konusunda tartışmaya açık olmadığını vurguladı. “Burak Yılmaz, Türkiye’yi Avrupa’da ve dünya arenasında futbolda temsil etmiş bir kral” diyen Çamlı, Yılmaz’ın özverili çalışmasına ve gelecekte büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

– 21 maçta 3 galibiyet

Kayserispor, son 9 haftadır kazanamamasına rağmen, Beşiktaş maçında galibiyet hasretini bitirmeyi umuyor. Burak Yılmaz’ın yönetiminde 21 lig maçında sadece 3 galibiyet elde eden Kayserispor, 8 mağlubiyet ve 10 beraberlikle ligde 17. sırada yer alıyor.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Burak Yılmaza Messiyi verdik de...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.