Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’ı kızdıracak itiraf! ‘Sırf bu yüzden evlenmiştim’

Kaya Çilingiroğlu, katıldığı bir YouTube programında şaşırtan itiraflarda bulundu. Çilingiroğlu, ilk kez Hülya Avşar ile neden evlendiğini açıkladı. Ünlü isim anlattıklarıyla şaşırttı.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu 1997 yılında evlendiler ve bir yıl sonra Zehra adında bir kızları oldu. Ancak ilişkileri, Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile ilişkisi nedeniyle 2005 yılında sona erdi.

Haberin Devamı

Çilingiroğlu, 2009 yılında Tanyolaç ile evlendi ve bu evlilikten Hüseyin Kaya adında bir oğlu oldu. Bu evlilik de 2014 yılında sona erdi.

İTİRAF ETTİ

Şu anda spor yorumculuğu yapan Kaya Çilingiroğlu, geçmişte ihanet nedeniyle boşandığı ancak hala arkadaş kaldığı Hülya Avşar ile neden evlendiğini itiraf etti.

"ZEHRA İÇİN EVLENMİŞTİM"

Bir YouTube programında konuşan Çilingiroğlu, "İyi ki evlenmişim, iyi ki çocuğum olmuş" dedi. "Yeniden evlenir misiniz?" sorusuna ise "Asla" diye yanıt verdi.

Çilingiroğlu, "Hülya Avşar ile yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Asla düşünmüyorum ama biz ayrılamayız. Zaten ilk evliliğimizde de Zehra için evlenmiştim" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Benzer Videolar