Kasımpaşa-Bodrum FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de heyecan Kasımpaşa - Bodrum FK mücadelesiyle devam edecek. Ev sahibi Kasımpaşa bu sezon ligde topladığı 7 puanla 14. sırada yer alıyor....

Sami Uğurlu yönetimindeki İstanbul ekibi Kasımpaşa, Bodrumspor mücadelesiyle birlikte çıkış yakalamayı hedefliyor. Ligde son olarak Galatasaray deplasmanından beraberlikle dönen Kasımpaşa, kritik bir mücadeleye hazırlanıyor. Takımın gol katkısı en yüksek oyuncuları Nuno Da Costa ve Haris Hajradinovic'in performansları merak ediliyor.

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK ise ligde başarılı bir performans sergiliyor. 9 puanla 8. sırada yer alan Akdeniz ekibi, rakip fileleri 8 kez sarsarken kendi kalesinde 10 gol gördü.

KASIMPAŞA VE BODRUM FK SON DURUM

Kasımpaşa, sezonun ilk 7 haftasında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgiyle 7 puan topladı ve 14. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet sonucunda 9 puan toplayan Bodrum FK, averajla 8. sırada bulunuyor.

Kasımpaşa'da Nuno Da Costa 4 gol ve 1 asistle takımın en skorer oyuncusu. Haris Hajradinovic, Claudio Winck ve Mamadou Fall da gol katkısı sağlayan isimler arasında.

Bodrum FK'da ise George Puşçaş 3 golle, Taulant Seferi ise 2 golle takımın en golcü oyuncuları.

KASIMPAŞA-BODRUM FK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bugün Sipay Bodrum FK'yı konuk edecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı, hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Mücadele Beinsports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

 

Benzer Videolar