Kartal’da Zincirleme Kaza: 11 Araç Hasar Gördü

Kartal Sahil Yolu'nda meydana gelen bir trafik kazasında, yarıştığı iddia edilen iki araçtan biri arkadan gelen bir aracın çarpması sonucu park halindeki iki araca çarptı. 11 aracın hasar gördüğü kaza, araç içi kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Pendik istikametinde yaşandı. İddiaya göre, iki araç sürücüsü birbirlerine meydan okuyarak trafiğe aldırış etmeden yarışıyorlardı. Hızlı ilerleyen araçlardan biri orta şeride geçtiği sırada arkadan gelen bir araç tarafından çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada park halindeki araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken, iki kişi hafif yaralandı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA

Olay yerinde bulunan araçlardan birinin araç içi kamerasına kaydedilen görüntülerde, bir aracın hızlı bir şekilde orta şeride girdiği, hemen arkasından bir diğer aracın çarptığı ve kazanın ardından araçların park halindeki iki araca çarparak durduğu görülebiliyor.

'10 YA DA 11 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ'

Kazanın yaşandığı sırada yakınlarında bulunan Uğur Kızılcım, "Kazanın gerçekleştiği sırada biz bir sosyal tesiste yemek yiyorduk. İtfaiye erinin gelip 'zincirleme kaza var, bakın' demesi üzerine yerimizden kalktık. Aracım 100-150 metre ilerideydi. Sesi duymadık. Bir baktık, kaldırımın üstünde, yarısı olmayan, arka kısmı dönük bir araba, benim arabam. Şok oldum, araba darmadağın olmuş. Balıkçılar geldi, 'Araba 3 metre yükseldi' dedi, iyice sinirlendim. İki sürücünün hız yapması, birbirlerine makas atması yüzünden benim arabam parçalandı. Toplamda 10 ya da 11 araç zarar görmüştü. Trafik polisi rapor tutmuş, rapor da E-Devlet'imize düştü. İki sürücü de kusurlu, benim aracım darmadağın, pert oldu. İki sürücünün eğlencesi yüzünden oradan geçenler Allah korusun zarar görebilirdi. Videolara göre ortada bir yarış olduğu gözüküyor, birbirlerine makas atıyorlar. İnşallah çarpan araçların sigortası, kaskosu benim aracımın değerini karşılar. Ben güzellikle o iki gence aracımın değerini karşılatmak istiyorum. Şikayetçi olmadım, zaten benim aracım park halindeydi. Trafik polisleri tutanakları tuttu, karşı tarafın sigortası ve kaskosundan karşılanacağını söylediler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Güvenlik Otomobil 3-sayfa Güncel Hukuk Kaza

"
Benzer Videolar