Karşıyaka zirveye ortak oldu!

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, üst üste üçüncü galibiyetini deplasmanda Artvin Hopaspor'u da 3-0 yenerek aldı, şampiyonluk yarışında zirveye ortak...

Karşıyaka, tecrübeli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Sezon öncesi transfer döneminde yıldız futbolcuları kadrosuna katan Karşıyaka, takviyeler için geç kaldığı eleştirilerine rağmen ligde hızlı bir başlangıç yaptı.

Sezona Kırşehirspor ile evinde berabere kalarak başlayan Karşıyaka, ardından deplasmanda Bulvarspor'u 3-0, evinde 23 Elazığ FK'yı 2-0 ve en uzak deplasmanda Artvin Hopaspor'u da gol yemeden mağlup etti.

Yeşil-kırmızılı ekip, Artvin Hopaspor maçında Enes Nalbantoğlu, İshak Kurt ve Mert Torlak'ın golleriyle rakibini ikinci yarıda farklı yendi. Bu sonuçla Karşıyaka, Bursaspor'un Muşspor 1984 ile evinde berabere kalmasının ardından 4 hafta sonunda namağlup 10 puana ulaşarak liderliğe ortak oldu.

Karşıyaka, bu hafta Alsancak Stadı'nda Bornova 1877'yi konuk ediyor. Ligde averajla lider olan Karşıyaka, Bursaspor ve Silifke Belediyespor ile birlikte 10 puanla zirvede yer alıyor.

Taraftarını şampiyonluk yarışının havasına sokan Karşıyaka, Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı 4 maçta hiç gol yemedi. Bu başarısıyla Karşıyaka, 48 yıl sonra ilk kez sezonun ilk haftalarında gol yememe serisini sürdürüyor.

ENES VE İSHAK ŞOV

Yıldızlar topluluğu kadrosuyla bu sezona başlayan Karşıyaka'da Enes ve İshak golleriyle dikkat çekiyor. Geçen sezon takımın en golcü ismi olan Enes, son iki deplasmanda ağları sarstı. Bulvarspor'a 2 gol atan Enes, deplasmanda Hopaspor maçının da kilidini açan isim oldu.

Karşıyaka'ya son 2 sezonun 3'üncü Lig gol kralı olarak imza atan İshak ise ilk iki hafta suskun kaldıktan sonra üst üste Elazığ FK ve Hopaspor ağlarını sarstı.

Benzer Videolar