"Karımın fotoğrafını neden paylaştın" kavgası! Tek yumrukla komalık etti

Antalya'da çiçekçilik yapan iki adam arasında yaşanan sosyal medya paylaşımı tartışması, şiddetli bir olayla sonuçlandı. Olayın sebebi, Kıvanç Ş.'nin yabancı uyruklu eşinin çiçek buketi fotoğrafını, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın kız kardeşi F.Y.'nin işletmenin sosyal medya hesabında paylaşmasıydı.

Kıvanç Ş., fotoğrafın paylaşılmasına tepki göstererek Eşref Yunus Yıldırıcı ile tartıştı. Olay günü, Kıvanç Ş. çiçek deposuna gitti ve tartışma tekrar alevlendi. Şiddetli bir tartışmanın ardından Kıvanç Ş., Eşref Yunus Yıldırıcı'ya tek bir yumruk attı. Yıldırıcı yere yığılırken, Kıvanç Ş. vurmaya devam etti. İşletme sahibi A.O. olaya müdahale ederek Kıvanç Ş.'yi uzaklaştırmaya çalıştı. Olay 112'ye bildirildi ve polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Tek Bir Yumrukla Komalık Oldu

Eşref Yunus Yıldırıcı, aldığı yumruk darbesi sonucu bilincini kaybetti ve ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kıvanç Ş. ise olay yerinde gözaltına alındı. Yoğun bakıma alınan Eşref Yunus Yıldırıcı'nın beyin kanaması geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kıvanç Ş. ise mahkeme tarafından tutuklandı.

Yoğun Bakımda Tedavisi Sürüyor

Olaydan kısa süre sonra işletme sahibi A.O.'nun kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Sosyal Medya Güvenlik antalya 3-sayfa Sağlık Medya Hukuk Suç

"
Benzer Videolar