Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! Üç şehrimizde eğitime ara

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yoğun yağış ve kötü hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

BARTIN'DA OKULLAR TATİL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla yağış uyarısı yaptığı 21 il arasında yer alan Bartın'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Yetkililer, vatandaşları sel, su baskını ve taşkın risklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bartın Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "İlimiz genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları göz önünde bulundurularak, 01.10.2024 Salı günü tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir. Aynı tarihte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır" denildi.

ZONGULDAK'TA DA EĞİTİM DURDURULDU

Zonguldak'ta da olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim öğretime bir gün ara verildiği açıklandı. Valilik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kent genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarının 1 Ekim Salı günü tatil olduğunu duyurdu. Açıklamada, engelli ve hamile kamu personeli için de aynı tarihte idari izin uygulanacağı belirtildi.

KASTAMONU'DA EĞİTİM TATİL

Kastamonu'da da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle, 1 Ekim Salı günü tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Valiliğin açıklamasında, engelli ve hamile kamu personelinin de aynı tarihte idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kara kış şimdiden etkisini gösteriyor! Üç şehrimizde eğitime araKaynak: İhlas Haber Ajansı / SERHAT DEMİR - 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Zonguldak Kastamonu 3-sayfa Bartın Eğitim Yaşam Tatil

"
Benzer Videolar