Kandıra’da Çapariyle Yakalanan Palamutun Mücadelesi Kameralara Yansıdı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki berrak sularda, bir palamut balığı, çapariye takılırken su altı kamerası tarafından yakalandı.

15 Ağustos'ta başlayan palamut sezonu, Kandıra'da bereketli bir şekilde devam ediyor. Kıyı balıkçıları, ağlarına bolca palamut dolduracak kadar şanslı.

Amatör balıkçı Gürkan Kanyılmaz, Cebeci sahilinden teknesiyle açıldığında, şansını denemek için su altı kamerasını da yanına almıştı.

Kanyılmaz, kamerasıyla palamudun iğneden kurtulmak için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Video, palamudun tekneye alınma anını da gösteriyor.

Kanyılmaz'ın sosyal medyada paylaştığı video, binlerce kişi tarafından izlendi.

"Suyun altından bakmak çok daha farklı"

30 yıllık bir balıkçı olan Kanyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl palamut sezonunun çok güzel başladığını söyledi. Yaklaşık 3 yıldır avlarında su altı kamerası kullandığını belirten Kanyılmaz, "Bazen öyle anlar oluyor ki, o sırada aklıma bile gelmiyor. Suyun üstünden bakmakla suyun altından bakmak bambaşka bir deneyim. Dün çektiğim videoyu sosyal medyada paylaştım ve çok ilgi gördü. Daha önce de videolar çekmiştim ama bu özellikle çok dikkat çekti. Sanırım palamut balığı daha önce hiç bu şekilde görülmemişti. Bu yüzden çok ilgi gördüğünü düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sosyal Medya kocaeli Kandıra Spor Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

"
Benzer Videolar