Kamyon-Hafif Ticari Araç Çarpışması: Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kayseri-Ankara karayolunda meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cafer Yıldız, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Kazada, öğretmen Yıldız'ın da aralarında bulunduğu beş kişi yaralanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kaza, 9 Ekim'de öğleden sonra saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Kocasinan ilçesi Mahzemin Mahallesi'ndeki okulda görev yapan Cafer Yıldız, meslektaşları Oğuz Metin, Ömer Çelen ve Hasan Kale ile birlikte evlerine dönmek için durağa gitmişti. Durağa gelen 38 AIK 062 plakalı hafif ticari araca binen öğretmenler, kavşaktan dönmeye çalışırken, A.Ö. yönetimindeki 38 HP 824 plakalı taş yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada, Hasan Kale hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı ve araçlardan biri pancar tarlasına uçtu. Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü Yahya Karaca da hastanede hayatını kaybetti.

Hastanede tedavisi süren Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cafer Yıldız, iki haftalık yaşam mücadelesini dün kaybetti. Yapılan otopsi sonrasında Yıldız'ın cenazesi yakınlarına teslim edildi ve memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine götürüldü.

Evli ve iki çocuk babası olan Cafer Yıldız'ın cenazesi, Niksar ilçesindeki Meydan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Yıldız'ın ailesinin yanı sıra meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Kayseri 3-sayfa Eğitim Güncel Ankara Tokat Kaza

"
Benzer Videolar