Kadir Ezildi yine şaşırttı! 12 Yıl öncesinden görüntü paylaştı

Sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Kadir Ezildi'den yıllar öncesine ait bir paylaşım geldi. 2012 yılına ait bir video paylaşan Kadir Ezildi, 'Tiyatro desen o da var' dedi. Kadir Ezildi'nin bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevap da dikkatleri çekti.

Sosyal medyada sıkça görünen isimlerden biri olan Kadir Ezildi, Erzurum'da Gamze Türkmen ile gerçekleştirdiği söz töreninden sonra İstanbul'da nişanlandı. Nişan töreninde Ezildi'ye takılan 'sarı bez', sosyal medyanın gündemine oturdu. Nişan töreninden sonra Ezildi'nin hayatı daha da merak konusu haline geldi. Bir televizyon programında nişanlısının başörtüsüz halinin yayınlanması üzerine Ezildi harekete geçti ve dava açacağını duyurdu.

Evlilik hazırlıklarına devam eden Ezildi, Instagram hesabından 2012 yılına ait bir video paylaştı. Videoyu "Tiyatro desen o da var. Biz hep renkli bir aileydik. Burası Zehra yengenlerim şu anki evlerinin yeri" notuyla paylaştı.

Ezildi'nin bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. "Sen nasıl bunları sakladın sanki ünlü olacağın o günden içine doğmuş. Helal olsun Kadir valla sen başka bir şeysin" yorumuna Ezildi, "Kadir her adımı düşünerek atar" şeklinde yanıt verdi.

Benzer Videolar