Kadıköy’de Patlama: 1 Yaralı

Kadıköy'de bir dairede meydana gelen şiddetli patlama sonucu 1 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, olay yerine giden ekipler patlamanın yaşandığı binayı havadan görüntüledi.

Olay, bugün sabah saat 10.30 civarında Kadıköy Osmanağa Mahallesi Misak-ı Milli Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında gerçekleşti. Patlama sebebi henüz bilinmiyor, ancak patlamanın şiddetiyle birlikte dairede yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan daire sahibi A.Ö. yaralandı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yaralanan vatandaş hemen hastaneye kaldırıldı.

"Kıl payı kurtuldum"

Olay yerine yakın bir işletme sahibi olan Ayhan Köse, "Ben dükkandan çıktığımın ardından sadece 2 dakika sonra patlama meydana geldi. Kıl payı kurtuldum. Yukarıdan aşağıya taşlar döküldü. 2 dakika geç kalmış olsaydım, şimdi bu röportajı yapamıyor olacaktım, verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Ekipler patlamanın sebebini araştırmak için inceleme başlattı. Patlamanın gerçekleştiği daire, havadan görüntülendi. - İSTANBUL

Osmanağa Mahallesi Güvenlik İstanbul İtfaiye Kadıköy 3-sayfa Sağlık Olay

Benzer Videolar