Kaçak Hafriyat Dökümü Faciası: Sürücü Direkleri Sürükleyerek Kaçtı

İstanbul Arnavutköy'ün Yavuz Selim Mahallesi'nde, bir hafriyat kamyonu sürücüsü, kaçak döküm yaptıktan sonra yakalanmamak için aceleyle kaçarken ortalığı birbirine kattı.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü sabah saatlerinde meydana geldi. Kamyon, boş bir araziye yanaşarak dorsesini boşaltıp kaçak döküm yaptı. Sürücü, yakalanmamak için dorseyi kapatmadan yola devam etti ve açık dorse, yol kenarındaki direk ve yönlendirme levhalarını söküp sürükledi.

Yaklaşık 3 kilometre boyunca sürüklediği direkler, iki araca zarar verdi. Mahalle sakinleri, seslere uyanıp yaşananları görünce şoke oldular. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaçan kamyon sürücüsü, mahalle sakinleri tarafından polise şikayet edildi ve polis ekipleri sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

"Döküm sahasına götürmesi gereken ürünleri gelip buraya döküyor," diyen mahalle sakini Maşallah Ozan, olayı anlattı. "Kamyon, damperini indirmeden yola devam etti ve araçlarımıza zarar verdi. Döküm aldığı şirkete kadar ulaştım ve bilgileri emniyete verdim. Ben şikayetimden vazgeçmeyeceğim, çünkü hem kamu malına hem de vatandaşın malına zarar verdi. Alkollü olduğunu sanmıyorum, çünkü biz kovaladığımızda direkleri araçtan çıkarmaya çalışıyordu. Bizi görünce kaçtı."

"Ben bir ses duydum, birinin düştüğünü sandım ilk başta," diyen Mehmet Ozan, "Bağırdım ama adam durmadan gitti. Polisi aradık ama kendisi kaçtı. Buraya normal döküm değil, kimyasal dökmüş gibi. Bu şekilde olmaz, burada çocuklar hep oynuyor," dedi.

Güvenlik Kamerası Yerel Haberler Güvenlik istanbul 3-sayfa Ulaşım Çevre Hukuk Yaşam Polis Olay

Benzer Videolar