Jose Mourinho'nun Sebastian Szymanski inadı! Performansına rağmen vazgeçmiyor…

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon yeni transfer olduğu Fenerbahçe’ye süper başlangıç yapmış, ilk 13 maçta 7 gol, 4 asistle yıldızlaşmıştı. Polonyalı için...

Geçtiğimiz sezonun başında, Galatasaray'ın da gözdesi olan Sebastian Szymanski, Fenerbahçe tarafından yaklaşık 10 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova'dan transfer edildi. Genç orta saha oyuncusu, yeni takımına hızlıca adapte oldu ve fırtına gibi bir giriş yaptı.

Szymanski, ilk 13 maçında 7 gol atarak ve 4 golde asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bu performansıyla hem taraftarların sevgilisi oldu hem de birçok Avrupa kulübünün ilgisini kazandı. Ancak sezonun ikinci yarısında performansında düşüş yaşandı.

Bu sezon ise Jose Mourinho'nun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Szymanski için skor üretmek kolay olmadı. 25 yaşındaki oyuncu sadece Lugano ile oynanan ön eleme maçında gol sevinci yaşadı. 2 asist de yapan Szymanski, hücumdaki etkisizliği nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olsa da Mourinho, ona olan güvenini hiç kaybetmedi ve tüm maçlarda ilk 11'de görevlendirdi.

Fenerbahçe, bu yaz önemli transferlere imza attı. Beşiktaş'tan gelen Cenk Tosun ve 6 milyon Euro'ya transfer edilen Oğuz Aydın, dikkat çeken isimlerdi. Ancak iki oyuncu da Mourinho'nun kadro planlarında henüz yer bulamadı. Cenk 5 maçta toplam 58 dakika forma giyerken skor üretemedi. Oğuz ise 3 maçta sadece 22 dakika sahada kaldı.

Benzer Videolar