Jose Mourinho'dan gündemi sallayan İrfan Can Kahveci kararı!

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın ağırlayacağı Bodrumspor mücadelesinin hazırlıklarına hemen başladı. Portekizli teknik direktörü Mourinho’nun bu karşılaşmada...

Fenerbahçe, Manchester United'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın hemen ardından Bodrumspor maçına odaklanmak için çalışmalara başladı. Dünkü antrenmanda Manchester United'ta ilk 11'de oynayan futbolcular hafif bir yenileme antrenmanı gerçekleştirdi. Mourinho ise Bodrumspor maçı için kadroda sürpriz değişiklikler yapmayı planlıyor. İşte detaylar...

Hazırlıklar resmen başladı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü Şükrü Saracoğlu'nda karşılaşacağı Bodrum FK maçı için hazırlıklarına hız verdi.

Diğer oyuncular ise taktik ağırlıklı bir antrenman programı uyguladı. Jose Mourinho, yarınki karşılaşmada kadroda değişiklik yapmayı planlıyor. Osayi-Samuel, Manchester United maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Kostic sol beke geçiyor!

Oosterwolde sezonu kapattı. Bodrumspor maçında Filip Kostic'in sol bekte oynaması ve Mert Müldür'ün sağ beke dönmesi bekleniyor. Fred ise sarı kart cezası nedeniyle Bodrumspor maçında forma giyemeyecek.

İrfan Can sürprizi

Mourinho, sakatlığını atlatan İsmail Yüksek'e yarınki maçta Sambacı'nın yerine ilk 11'de şans vermeye hazırlanıyor. Manchester United maçında muhteşem bir asist yapan Maximin ile beraberliği getiren golü atan En-Nesyri'nin kadroda yer alması kesin gözüyle bakılıyor. Mourinho, sürpriz bir kararla 35 yaşındaki Tadic'i dinlendirerek İrfan Can'a ilk 11'de forma şansı verebilir.

Benzer Videolar