İzmir’de Otomobil Köprüden Düştü: 3 Kadın Hayatını Kaybetti

İzmir'in Konak ilçesinde, hastane ziyareti için yola çıkan beş kadını taşıyan bir otomobil, yokuş aşağı inerken kontrolünü kaybederek bariyeri aştı ve yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki bir köprüden düştü. Kazada araçtaki üç kadın hayatını kaybetti, ikisi ise yaralandı.

Kaza, öğleden sonra saat 12.30'da İkiçeşmelik Caddesi üzerinde bulunan Bayramyeri Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. 35 CBA 796 plakalı otomobil, 648 Sokak'taki yokuştan inerken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Sibel Bulut (35) tarafından kullanılıyordu. Otomobil, bariyeri aşarak köprülü kavşağın battıçıktısına düştü. Kazada araçta bulunan üç kişi hayatını kaybetti. Sürücü Bulut ve yanındaki yolcu Fatma Öner ise yaralandılar ve ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldılar. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı başlattı. Hayatını kaybeden üç kişinin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

KURYE: "OTOMOBİL ÖNÜME DÜŞTÜ"

Olay yerine yetişen kurye Kubilay Beceren (30), "Battıçıktıda ilerlerken bir anda yukarıdan otomobil önüme düştü. Yardımcı olmaya çalıştık. İki kişi sağdı. Otomobil üzerime düşebilirdi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Otomobil Olaylar 3-sayfa Sağlık Güncel Konak İzmir Kaza

"
Benzer Videolar