İzmir’de Motosiklet Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Resul Bağcı (27) hayatını kaybetti, arkadaşı Rojin Kanat (21) ise ağır yaralandı. Kazanın dehşet verici anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saat 23.30'da Erdem Caddesi ile 170 Sokak kesişiminde yaşandı. Resul Bağcı'nın kullandığı 35 CBT 072 plakalı motosiklet, ana yola kontrolsüz bir şekilde giren 35 AFY 72 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Bağcı ve arkasındaki Kanat yola savruldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılar için hemen harekete geçti. Bağcı ve Kanat, çevredeki hastanelere kaldırıldı, ancak Bağcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Tedavisi devam eden Kanat'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

KAZA GÖRÜNTÜLERDE

Olay yerine gelen ekipler, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, kontrolsüz bir şekilde ana yola giren otomobile motosikletin hızla çarptığı ve motosiklet üzerindekilerin savrulduğu anlar net bir şekilde görülebiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü İbrahim Arda U. gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Güvenlik 3-sayfa Güncel Yaşam İzmir Buca Kaza

"
Benzer Videolar