İzmir Ticaret Odası 100 Bin Üyeye Ulaştı

İzmir'in köklü bir kuruluşu olan İzmir Ticaret Odası (İZTO), 139 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en eski ticaret odaları arasında yer alıyor. İZTO, üye sayısını 100 bine ulaştırdı. 100 bininci üye olma onuruna NB Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi layık görüldü. Şirket yetkilisi Nilgün Berkmaner, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz'dan tebrik plaketini aldı.

İZTO'da düzenlenen plaket törenine, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kahraman, Mehmet Şahin Çakan, Nuray Eyigele İşleyen ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Tanyeri katıldı.

100 bininci üyenin bir kadın girişimci olmasından dolayı gurur duyan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "İzmir Ticaret Odası olarak, tüm üyelerimize, kentimize ve ülkemize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kentimizdeki tüm paydaşlarımızla birlikte projeler üreterek İzmir'i ileriye taşımayı amaçlıyoruz. 100 bininci üyemizin kentimize değer katacak çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Kendisinin bir kadın girişimci olmasını ayrıca önemsiyor, kadınların iş hayatında daha fazla yer alması için yaptığımız çalışmalara örnek olacağını düşünüyoruz" dedi.

Nilgün Berkmaner, İZTO'ya üye olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Şirketimin kuruluşunu Eylül ayında yapmak için hep bekledim. Nedenini bilmiyorum ama tüm hazırlıklarımı bu aya göre yaptım. İZTO'dan 100 bininci üye olduğumu öğrendiğimde inanamadım. Gerçekten çok mutlu oldum. Bu motivasyonun iş hayatıma olumlu etkisi olacağına inanıyorum. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Özgener olmak üzere tüm İzmir Ticaret Odası'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Barkmaner, daha sonra şirketinin faaliyet gösterdiği 64. Metal Kapı ve Pencere Grubu Olağan Meslek Komitesi Toplantısı'na katıldı. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Çetin Ural, Komite Başkanı Doğan Balta, Komite Başkan Yardımcısı Cengizhan Öcal ve Komite Üyesi Rüştü Nayir ile 64. Metal Kapı ve Pencere Grubu Üyelerinin katıldığı toplantıda, şirketinin faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. - İZMİR

Yerel Haberler Türkiye Ekonomi İnşaat Kadın izmir

Benzer Videolar