İZMİR Hamza Dağ: İzmirli sarı kartı verdi, kırmızı karta da az kaldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'deki bir kongrede konuştu. Dağ, İzmirlilerin yerel seçimlerde AK Parti'ye sarı kart gösterdiğini ve kırmızı karta da çok yaklaştığını söyledi. Dağ, "Ben sandık sandık bize oy vermeyen, bu seçimde veren CHP'li seçmenleri çıkarttım." dedi.

AK Parti'nin İzmir 6. Olağan İlçe Kongresi Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran ve partililer katıldı. Kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı ile başladı. Kongrede Hüseyin Uzun, tek aday olarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Dağ, AK Parti'nin İzmir'de verdiği sözleri yerine getirdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'i kazanacağına olan inancını dile getirdi. Dağ, CHP'nin seçim vaatlerini yerine getirmediğini ve İzmir'de hizmet yerine sadece propaganda yaptığını belirtti. Dağ, CHP'nin İzmir'i İstanbul'a teslim etmek istediğini de iddia etti.

'İZMİR'DE SÜREKLİ OLARAK YA MEMUR YA İŞÇİ EYLEMİ OLUYOR'

Dağ, İzmir'de sürekli olarak memur ve işçi eylemleri olduğunu belirterek, CHP'nin projeleri yerine getirmekte başarısız olduğunu söyledi. Dağ, Çiğli Arıtma Tesisi'nin 4. Faz'ının hala tamamlanmadığını ve 100 bin metre küp kirli suyun Körfez'e deşarj edildiğini belirtti.

'İZMİRLİLER, YEREL SEÇİMLERDE SİZE SARI KART GÖSTERDİ'

Dağ, İzmirlilerin CHP'ye yerel seçimlerde sarı kart gösterdiğini ve kırmızı karta çok yaklaştığını söyledi. Dağ, İzmir'in 9 Eylül'de teslim alındığını ve Müslüman Türk yurdu olduğunu hatırlattı.

'İZMİR'İ İSTANBUL'A TESLİM ETMEYE KARAR VERMİŞLER'

Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen atamaların İzmir'i İstanbul'a teslim etmek için atıldığını söyledi. Dağ, İzmirlilerin bu duruma karşı çıkacağını ve AK Parti teşkilatının İzmir'i savunacağını belirtti.

'İZMİR TÜRKİYE'NİN DEMOKRASİ BURCUDUR'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'in Türkiye'nin demokrasi burcu olduğunu ve AK Parti'nin İzmir teşkilatlarının bu burcun siyaset tepesinde dalgalanan şanlı bir sancak olduğunu söyledi. Saygılı, kongrenin Karabağlar'a hayırlı olmasını diledi.

'YOĞUN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK'

Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, seçimlerde bazı mesajlar aldıklarını ve bu mesajlar üzerine çok yoğun çalışmaya başladıklarını söyledi. İnan, 6 aydır 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini ve anketlerde AK Parti'nin 1'inci sırada olduğunu belirtti.

'BURADAN GÜÇ BİRLİĞİYLE ÇIKACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, burada güç birliğiyle çıkacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi. Bursalı, hayallerinin büyük ve inancının tam olduğunu belirtti.

'BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ'

Mevcut ilçe başkanı ve ilçe başkan adayı Hüseyin Uzun, 2 seçim geçirdiklerini ve ülke genelinde zafer elde ettiklerini ancak yerelde istedikleri başarıya ulaşamadıklarını söyledi. Uzun, İzmir'i kazanmak için çok emek verdiklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtti. Uzun, İzmirlileri kucaklayacaklarını ve tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yükünden yük almak olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Hamza Dağ AK Parti Politika İzmir

"
Benzer Videolar