Itfaiye Şoförü, Kurtardığı Kedi Yavrularını Sahiplendi

Düzce'de, bir aracın motor bölmesinde sıkışmış halde bulunan iki kedi yavrusu, itfaiye ekibinin özverili çalışmasıyla kurtarıldı. Yaklaşık bir hafta önce gelen ihbar üzerine, Hamidiye Mahallesi'ne giden itfaiye ekipleri, motor bölümünden gelen kedi seslerini takip ederek iki küçük yavruyu buldu.

Kurtarılan yavrular, hemen Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan sağlık kontrollerinde, yaklaşık bir aylık oldukları ve annelerinin bulunmadığı tespit edildi. Rehabilitasyon merkezine gönderilmeyi bekleyen yavrulara, itfaiye şoförü Hüseyin Gedikli (43) sahip çıkmak istediğini söyledi.

Gedikli, "Duman" ve "Alev" adını verdiği yavrulara sevgiyle bakıyor. Gündüzleri iş yerine getiren Gedikli, sevimli yavruların çalışma arkadaşlarının da neşesini artırdığını belirtiyor. AA muhabirine konuşan Gedikli, evinde zaten hayvan beslediğini ve tüm canlılara yardım etmeyi çok sevdiğini belirtti.

Üç yıl önce belediye otobüsü şoförlüğünden itfaiyeye geçtiğini ifade eden Gedikli, "Mesleğimi, insanlara ve hayvanlara yardım etmeyi seviyorum" dedi. "Mümkün olduğunca birkaç hayvanı barındırmaya çalışıyorum. Onların sevgiye ihtiyacı var. Hayvan sevgisi bambaşka bir duygu. Biz mesleğimiz gereği hem insanlara hem hayvanlara yardım etmeyi, onları koruyup barındırmayı seviyoruz." diye ekledi.

Yerel Haberler Kültür Sanat İtfaiye Kadın Yaşam kedi

Benzer Videolar