İstanbul Fatih’te kafası kesilip surlardan atılan kız (İkbal Uzuner 19) kim, kaç yaşında adı ne?

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında korkunç bir olay yaşandı. Bir şahıs, bir kadını öldürüp başını keserek surlardan aşağı attı. Sonrasında da kendi hayatına son verdi. Görgü tanıkları, olayın trajik anlarını cep telefonu kameralarına kaydetti ve çığlıklar duyulabiliyordu. Polis ekipleri olay yerine sevk edilirken kurbanın kimliği henüz bilinmiyor.

Edirnekapı Surlarında Yaşanan Trajik Olay: Kız Kim?

Fatih'te bulunan Edirnekapı surlarında meydana gelen vahşet, bir kızın hayatına mal oldu. Şahıs, kadının başını kesip surlardan attıktan sonra intihar etti. Olay yerindeki korkunç manzara, çevredeki insanları derin bir şoka uğrattı. Polis ekipleri soruşturma başlattı ancak kurbanın kimliği henüz açıklanmadı.

Olaydan Saatler Önce Bir Kadını Daha Öldürdüğü Ortaya Çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şahsın olaydan birkaç saat önce bir kadını daha öldürdüğü belirtildi. Emniyet yetkilileri, olayın ayrıntılarını açıkladı: "S.C. isimli şahıs, surdan atlayarak intihar etti. Yapılan araştırmalarda S.C.'nin 15:30 sirasında Eyüpsultan'da A.H. isimli kadını ve 16:00 sirasında Fatih'te İ.U. isimli kadını öldürdüğü tespit edildi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor. "

Osman DEMİR Haberler.com - Gündem

Soğuk Haber Edirnekapı Güvenlik İstanbul Cinayet Hukuk Fatih Son Dakika

"
Benzer Videolar