Issız Ada’dan Kapadokya’ya!

‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Melis Birkan, “Ne istediğini bilen bir yönetmen ve işine sahip çıkan bir ekiple çalışmak çok güzel” dedi

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Melis Birkan, Kanal D'nin yakında yayınlanacak "Güzel Aşklar Diyarı" dizisiyle izleyicileriyle buluşacak. Ünzile karakterini canlandıracak olan Birkan, projeyi ve rolünü şöyle anlattı: "Senaryo beni çok etkiledi. Mahsun Kırmızıgül gibi deneyimli bir yönetmenin önderliğinde, proje ve karakterler hakkında çok net bir vizyon var. Bu kadar özverili bir ekip olduğunda ben de teklifleri kabul ettim."

"Issız Adam" filmindeki Ada karakteriyle gönülleri fetheden Birkan, yeni dizideki rolü hakkında şunları söyledi: "Anne ve babasını kaybetmiş üç kız kardeşin en büyüğü olarak, anaç bir kadını canlandıracağım. Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül gibi tecrübeli isimlerle genç oyuncuları aynı projede buluşturmak harika. Tüm bu unsurlar hikayeyle bir araya geldiğinde güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum."

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği ve Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği "Güzel Aşklar Diyarı" dizisi için Melis Birkan, Kapadokya'da çekimlere başladı.

Benzer Videolar