İsrail kabinesi, "güvenlik endişesi nedeniyle" toplantı yerlerini değiştirdi | Dış Haberler

İsrail basınında yer alan habere göre, İsrail kabinesi "güvenlik endişesi" nedeniyle toplantı yerlerini değiştirdi. Kabinenin Batı Kudüs'teki Başbakanlık Ofisi ve Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı yerleşkesinde toplanmayacağı bildirildi

İsrail kabinesinin, "güvenlik endişesi" gerekçesiyle Tel Aviv ve Batı Kudüs'teki toplantı mekanlarını değiştirerek farklı bir konumda toplanacağı bildirildi.

İsrail basınında yer alan haberlere göre, Başbakan Binyamin Netanyahu önderliğindeki koalisyon hükümeti kabine toplantılarının mekanlarını değiştirme kararı aldı.

"Netanyahu Gazze'de ateşkesi reddetti"

Kabinenin "güvenlik endişesi" nedeniyle Batı Kudüs'teki Başbakanlık Ofisi ve Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı yerleşkesinde toplanmayacağı belirtildi.

Devlet televizyonu KAN, kabine toplantılarının Başbakanlık Ofisi ve Savunma Bakanlığı yerleşkesi yerine farklı bir konumda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Walla haber sitesi, kabine toplantıları mekanının değiştirilmesi kararının, 19 Ekim'de Hizbullah'ın Kayserya'daki Netanyahu'nun evine insansız hava aracıyla düzenlediği saldırı sonrasında alındığını yazdı.

Benzer Videolar