İsmet Taşdemir: Fenerbahçe hazılrıklarına devam ediyoruz

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, büyük bir camiaya karşı ilk kez oynayacaklarını söyleyerek, 4 büyük kulübümüzün bir tanesiyle ilk defa...

Süper Lig'in 10. haftasında Bodrum FK, deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Pazar günü oynanacak karşılaşma, yeşil-beyazlı ekip için güçlü rakipleriyle ilk buluşma olacak. Heyecanla beklenen mücadele öncesi Bodrum FK, hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör İsmet Taşdemir ve önemli oyunculardan Gökdeniz Bayrakdar, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın son maçta Çaykur Rizespor'a son dakika golüyle kaybettiği hatırlatılarak, Taşdemir, "Rizespor maçında gol yemeden önce iyi bir oyun sergiledik. Ancak son dakikada gelen gol maçı kaybetmemize neden oldu. Üzgünüz, ancak lig devam ediyor." dedi.

Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Taşdemir, "Oyuncularımızın kapasitesi belli. Her maçta maksimum performans göstermeye çalışıyoruz. Fenerbahçe karşısında da aynı şekilde mücadele edeceğiz." diye ekledi.

Geçen sezon 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Gökdeniz Bayrakdar, apandisit ameliyatı nedeniyle son maçlarda forma giyememişti. Fenerbahçe maçına hazır olduğunu belirten Gökdeniz, "3 haftalık sakatlık sürecimin ardından döndüğüm için mutluyum. Takımına katkı vermek istiyorum. İnşallah Fenerbahçe maçında kadroda yer alacağım. İyi çalıştığımı düşünüyorum, eksiklerim var ama daha da hazır olacağımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Benzer Videolar