İsmet Taşdemir: Burada 3 yıl oldu, çok mutlu ve keyifliyim

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Ligin geneli zaten zor ama bu da zorluk...

Bodrum FK, Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdürüyor ve ligdeki yükselişini devam ettirmek için taraftarlarının önünde galibiyet hedefliyor.

Gökdeniz'in apandisit ameliyatı geçirmesi, Cenk'in sakatlığı ve Seferi'nin kart cezası nedeniyle bu üç oyuncu Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Bodrum FK, son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayarak ligde 9. sırada yer alıyor.

"Geliştirmemiz gereken noktalar var, farkındayız" diyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'un zorlu bir rakip olduğunu vurguladı. Taşdemir, "Geçen sezon çok başarılı bir takım olan Rize, bu sezona da önemli transferlerle başladı. Beş hafta zor bir süreç geçirdiler, iyi oynadıkları maçlarda istedikleri sonucu alamadılar ama son maçtaki galibiyetle özgüvenlerini geri kazandılar. Tecrübeli bir takım, tecrübeli bir hoca ve iyi bir kadro. Lig zaten zorlu, bu maç da zorlu maçlardan biri olacak. Milli takımlara giden oyuncularımız var, onları bekliyoruz. Sakatlık sorunsuz dönmelerini umuyoruz. Geliştirmemiz gereken noktalar var, bunun farkındayız. Her geçen hafta daha iyi olmaya çalışıyoruz." dedi.

"Burada 3 yıldır çok mutluyum" diyen İsmet Taşdemir, Bodrum FK'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Keyifliyim. Uzun zamandır bu işi yapıyorum, 4 buçuk sene yardımcı antrenörlük yaptım. Yaklaşık 8-9 yıldır da teknik direktör olarak çalışıyorum. Çoğu yerde başarılı olduk. Başarılı olduğumuz yerlerin sayısı daha fazla ama burada bambaşka bir şey var. Buradaki ortam, atmosfer, yönetim, oyuncular, teknik heyet ve taraftarlar, her şey birbirini tamamlıyor. Herkes birbirini iyi tanıyor, herkes kendi alanında elinden gelenin en iyisini yapıyor. Böyle bir uyum yakaladık. Burada 3 yılımızı tamamladık. Kendi adıma çok mutlu ve keyifliyim. Birçok şeyi başardık ama daha çok şey başaracağız. Bu hayallerimiz için çabalıyoruz. Amacımız bu noktayı daha da yukarıya taşımak, bunun için de çalışıyoruz." diye konuştu.

Kasımpaşa maçındaki kurtarışlarıyla dikkat çeken kaleci Diogo Sousa da, "Bu sadece benim değil, kaleci antrenörümüz Veysel hocamız ve diğer kaleci arkadaşlarımla da çalışmamızın bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Haftanın 11'ine seçildiğim için mutluyum ama buna çok takılı kalmıyorum. Biz burada çalışmaya devam edip daha iyi bir takım olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Süper Lig zorlu bir lig. Bodrum tarihinde ilk kez Süper Lig'de oynuyor. Biz de performansımızı artırarak iyi sonuçlar almaya başladık. Kendi kariyerimle ilgili olarak olaylara gün gün bakıyorum. Bodrum'un başarısı için çalışmaya devam edeceğim ve kariyerimde nereye geleceğimi göreceğiz. Her futbolcunun hayali milli takımda oynamaktır ama şu an ben Bodrum için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Buranın başarısı için çabalıyorum. Tabii ki de her futbolcunun hayali bir gün milli takımda oynamaktır. Bu da gurur verici bir durum olur." dedi.

Benzer Videolar