Ismail Jakobs resmen açıkladı: Ameliyat olacak mı?

Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'dan kadrosuna kattığı Senegalli sol bek Ismail Jakobs, Malawi maçının ardından açıklamalarda bulundu....

Senegal, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde "Senegal Abdoulaye Wade" stadyumunda Malavi'yi 4-0'lık net bir skorla mağlup etti.

90 dakika boyunca sahada mücadele eden Galatasaray oyuncusu Ismail Jakobs, karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada Galatasaray'a gelmenin mutluluğunu dile getirdi. "Yeni sezonda şampiyonluk hedefimiz var ve Avrupa kupalarında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şu ana kadar iyi bir başlangıç yaptık." diyen Jakobs, takımın performansından memnun olduğunu vurguladı.

"Son iki maçta aldığımız beraberlikler biraz üzücü olsa da ligin liderliğini koruyoruz." ifadesini kullanan Jakobs, şikayet edecek bir durum olmadığını belirtti.

Galatasaray'dan Ismail Jakobs'a özel video! daha fazla video için

'FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARIM VAR'

Köln'de doğup büyüyen Jakobs, Türkiye'de kendini rahat hissettiğini ve Türk arkadaşlarıyla iyi vakit geçirdiğini söyledi. "Burada çok fazla Türk arkadaşım var. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli arkadaşlarım vardı. Transferime sevinenler olduğu gibi üzülenler de oldu." dedi.

Almanya ve Fransa liglerinden sonra Türkiye'yi tercih etmesinin nasıl karşılandığına ilişkin soruya Jakobs, "Türkiye'ye gelmenin kariyerim için olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray hem uluslararası bilinirliğe sahip hem de büyük bir takım. Ben burada mutluyum." şeklinde yanıtladı.

AMELİYAT AÇIKLAMASI

Sakatlığıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin Jakobs, "Herhangi bir sakatlığım yok, ameliyat olacağım söylentileri doğru değil. Gayet iyiyim." açıklamasını yaptı.

"
Benzer Videolar