İnci Taneleri’nin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

İnci Taneleri'nin yeni sezon heyecanı, yayınlanan son fragman ile iyice arttı. Fragmanda oyuncuların Göcek'te bir yatta buluşması dikkat çekti. Özellikle Azem'in, "Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz," sözleri, yeni sezonda dramatik olayların yaşanacağına işaret ediyor.

Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri, 10 Ekim Perşembe akşamı ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Fragman, Muğla'nın Göcek beldesinde çekilmiş. Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre'nin Göcek'te bir araya gelmesi dikkat çekerken, Azem'in "Bir hikayeyi tam olarak anlayabilmeniz için tamamını okumanız gerekir," sözleri, izleyicilerin merakını artırıyor.

Aşk, cinayet, gerilim ve ihanetin ön planda olduğu yeni sezonda, Bestemsu Özdemir'in "Semiramis" karakteri ile diziye katıldığı görülüyor. Saçlarını sarıya boyatarak imajını değiştiren Özdemir'in, dizide nasıl bir rol alacağı merak konusu.

TEHDİT DEĞİL, SÖZ VERDİM

Fragmanın son sahnesinde Azem'in, "Ben seni tehdit etmiyorum. Tehdit olsa belki unuturum ama verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz," sözleri, izleyicileri meraklandırıyor.

YENİ İSİMLER DİZİYE KATILIYOR

İnci Taneleri'nin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler yer alıyor. Şenol Sönmez'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin kadrosuna, Bestemsu Özdemir gibi yeni isimlerin de katılması bekleniyor.

Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri'nin ikinci sezonu, 10 Ekim Perşembe günü Kanal D'de başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnci Taneleri Kültür Sanat Televizyon Cinayet Kanal D Magazin Güncel Sanat Göcek Dizi

"
Benzer Videolar