İnci Taneleri’nin Yeni Bölümünde Hazar Ergüçlü ‘Deme’ Şarkısını Söyleyecek

Hazar Ergüçlü, Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'nin yeni bölümünde canlandırdığı Dilber karakteri ile dikkat çekiyor. Yeni bölümde, Ergüçlü, Derya Bedavacı'nın "Deme" şarkısını kendi sesiyle seslendiriyor. Fragmanda, Dilber ve Azem aynı araçta yolculuk ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem'e "Deme düşmem ocağına, geleceksin ayağıma. Yüzün olmaz ki bakmaya, yaz bun" diyerek şarkı sözleriyle mesaj veriyor.

İnci Taneleri, güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Yeni bölümün fragmanında, Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre Göcek'e doğru yola çıkıyorlar. Dilber'in "Deme" şarkısını seslendirmesi, araçtaki herkesi keyiflendiriyor.

SEMİRAMİS, GÖCEK'TE ORTAYA ÇIKTI

Fragmanda, diziye yeni katılan Bestemsu Özdemir, "Semiramis" rolüyle dikkat çekiyor. Özdemir, önce görkemli bir teknede, sonra da bir mekanda Cihan'a "Afiyet olsun" derken görülüyor.

SON NEFESİNİ VEREN KİM?

Fragmanın son sahnesinde, Azem, Dilber'e "Bu manzaraya karşı, son nefesini vermeli insan" derken işkence sahneleri ekrana geliyor. Bu son nefesin kime ait olduğu ve Azem'in kiminle buluştuğu ise yeni bölümde netleşecek.

GÜÇLÜ KADRO

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç'in yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

HER PERŞEMBE KANAL D'DE

İnci Taneleri, yeni bölümleriyle her perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri Kültür Sanat Televizyon Fragman Kanal D Magazin Eğitim Kültür Müzik Dizi

"
Benzer Videolar