İnci Taneleri heyecan dolu bölümle ekrana geldi! Dilber ne yapacak?

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nehir’in Arcan’ların ailesine kardeşi Cihan’ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekti.

Reyyaz'ın (Selim Erdoğan) adamları Güngör'ün kafesine silahlı saldırıda bulununca olay yerine polis çağrıldı. Polisin sorularına doğru cevaplar veremeyen Cihan (Kubilay Aka), hem kendisini hem de yakınlarını tehlikeye attı. Bu durumu fark eden Azem (Yılmaz Erdoğan), Cihan'a sitemde bulundu ve tehlikeli durumdan uzak durmasını istedi.

Haberin Devamı

“KARDEŞİMDEN UZAK DURACAKSIN!”

Azem, Dilber'i (Hazar Ergüçlü), Zerre'yi (Orkuncan İzan) ve Yıldız'ı (Ümit Beste Kargın) korumak için Göcek'e gitmeye karar verdi. Kasım'ı (Güven Kıraç) ve Nergis'i (Yasemin Baştan) otele bırakan Azem, diğerlerinin kimlik sıkıntısından dolayı Göcek'te farklı bir yerde kalmaları için yola koyuldu. Azem'in ilk durağı Dalaman Açık Cezaevi oldu. Azem, mahkum arkadaşından kalacak yer konusunda yardım istedi. Öte yandan Cihan da Aleyna (Gözde Gürkan) ve Necmi (Onur Akbay) ile Göcek'e doğru yola çıktı ve otoparktaki kişilere bir süre ortalıkta görünmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Otele vardıklarında, aile sırrının sadece nişanlısı ve arkadaşı dışında kimsede bilinmediği için Nehir (Sera Kutlubey), kardeşi Cihan'ı kuzeni, Kasım ve Nergis'i de amcası ve yengesi olarak Arcan'ın ailesine tanıtmak zorunda kaldı. Cihan, Arcan'ın kız kardeşi Semi'den (Bestemsu Özdemir) çok etkilendi. Ancak Arcan (Bora Cengiz), Cihan'ın kız kardeşine olan yaklaşımından rahatsız olarak onu sert bir dille uyardı.

Haberin Devamı

FİNAL SAHNESİ EKRANA KİLİTLEDİ

İnci Taneleri'nin final sahnesinde Reyyaz, Cihan'ın arkadaşı Doğan'ı kaçırttı. Reyyaz, Doğan'ı darp ederek Cihan'ın yerini öğrenmeye çalıştı. Doğan, Cihan'ın yerini söylemeyince Reyyaz onu öldürttü. Suat, Doğan'ın Reyyaz'ın elinde olduğunu anlayıp hemen Cihan'ı arayarak durumu bildirdi. Diğer yandan Azem, yemek yedikleri restoranda Piraye ile karşılaşmalarına istinaden Ayça'nın ısrarı üzerine tekneye davet edildi. Ayça'nın üzülmemesi için tekneye gitmeye karar veren Azem'e, Dilber, Yıldız ve Zerre de eşlik etmek istedi. Tam o sırada Azem'e İzzet'ten telefon geldi. İzzet, Yorgancının adamlarının (Tefeciler) Dilber ve Yıldız'ın otelde bulunan tüm eşyalarını aldığını söyledi. Cihan, öldürülen arkadaşı Doğan için Reyyaz'a nasıl bir tepki verecek? Dilber ve Yıldız eşyalarının alındığını öğrenince ne yapacak? Azem kızının düğününe katılacak mı? Tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde verilecek.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri”nin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor.

Benzer Videolar