Icardi'nin dün akşamki performansı şok etti! 81 dakika sahada kaldı ama…

Galatasaray, dün akşam Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u evinde ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, Yunus Akgün’ün golüyle galibiyete uzanırken son zamanların...

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında evinde Alanyaspor'u ağırladı.

Sarı-kırmızılılar, Yunus Akgün'ün 28. dakikadaki golüyle mücadeleyi 1-0 kazandı. Bu zaferle Galatasaray puanını 22'ye yükseltirken, Alanyaspor 9 puanda kaldı.

ICARDİ'DEN ŞAŞIRTAN İSTATİSTİKLER

İlk 11'de başlayan Mauro Icardi, Alanyaspor maçında da bekleneni veremedi. 81. dakikada Batshuayi ile yer değiştiren Arjantinli yıldızın performansı hayal kırıklığı yarattı.

SIFIR ŞUT, SIFIR GOL BEKLENTİSİ

Icardi, 81 dakika boyunca hiç şut çekmedi ve 0 gol beklentisiyle mücadeleyi tamamladı. Rakip ceza sahasına sadece 3 kez giren yıldız oyuncu, çalım atmayı da başaramadı. Maç boyunca hiç faul yapılmayan Icardi, ofsayta da yakalanmadı.

PAS BAŞARISINDA TAKIMIN EN KÖTÜSÜ

Galatasaray'ın son iki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Icardi, pas başarısıyla (%73) takımın en düşük performansını sergiledi. 26 topla buluşup 15 pas atan Icardi, 5 ikili mücadelede 4'ünü kaybetti.

MAÇ BİTTİ, ICARDI YOLA ÇIKTI

Başarısız bir maç geçiren Mauro Icardi, Alanyaspor karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabından uçak paylaşımında bulundu. Milli ara nedeniyle Icardi'nin Arjantin'e gittiği tahmin ediliyor.

Benzer Videolar