İbrahim Tatlıses’ten göndermeli mesaj! ‘Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım bir kişi hariç’

İbrahim Tatlıses, Zekeriköy’de görüntülendi. İbrahim Tatlıses burada yaptığı açıklamada, Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım. Bir kişi hariç. dedi. İbrahim Tatlıses'in Ahmet Tatlıses ile yaşadığı problem biliniyor.

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses ve eski eşi Derya Tuna ile birlikte Bonyvex Villa’da kahvaltı yaparken gazetecilerle bir araya geldi. Hayatının film yapılmasını isteyip istemediği sorulduğunda, Tatlıses, "Yaşadıklarım bir saate sığmaz. Beş sezon dizi olur, ben tarihim." diyerek yanıtladı.

Haberin Devamı

İdo'nun, "Adamlığı babamdan öğrendim" sözleri üzerine Tatlıses, "Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç." dedi. "Halkın adamıyım. Türküm, Türk olduğum için de iftihar ediyorum." diye ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Dilan Çıtak, ağabeyi Ahmet Tatlıses ile görüşmüştü.

AKREP GÖNDERMESİ

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babasının "Akli melekelerim yerinde" sözlerine karşılık, tekrar sağlık raporu talep edeceklerini açıklamıştı. Bunun üzerine Tatlıses, sosyal medyada paylaştığı bir 'akrep' videosuyla oğluna cevap vermişti.

Tatlıses, daha önce de "Akrabanın akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Akrabalarımla iftihar ediyorum ama bazıları var ki etmiyorum. Bazı akrabalarımdan şikâyetçiyim. Bir ağaç, köküyle, dalıyla, budağıyla vardır. Kendilerine çekindüzen versinler diyorum." sözlerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haberin Devamı

DİLAN ÇITAK İLE SOYADI KRİZİ

İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak arasındaki gerilim uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. "Tatlıses soy ismini almadım, bana aldırdılar." diyen Dilan Çıtak, babası ile yaşadığı soyadı krizinden bahsetmişti.

MİRAS HAKTIR AÇIKLAMASI

Dilan Çıtak yaptığı açıklamada şunları belirtmişti: "Bu durum, benim maddi bir beklenti ya da plan içinde olmadığımı gösteriyor. Ancak ben bir mirasçıyım. Miras haktır ve asla vazgeçmeyeceğim. Babam 'kızımdır' dedi ama iki tarafın kültürü uyuşmadığı için başarılı olamadık."

İbrahim Tatlıses'in evine gittiği ve kumanda fırlattığı iddialarına cevap veren Dilan Çıtak, "Agresif biriyim. Tartıştık ama kumanda fırlatmadım. Babamın yanında çalışan bir kadın var, ona su şişesi fırlattım." demişti.

 

 

 

 

Benzer Videolar