Heyecan son dakikalarda arttı… 90+’da gelen gollerle 142 bin 998 TL kazandı!

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, Pazar bültenindeki bir tanesi basketbol olmak üzere 5 maça “Maç Sonucu” tahminlerinin...

Misli'ye üye olarak yüksek oranlarla bahis yapın ve maçları canlı yayınlarla takip edin. Yeni üyeler 50+100 TL kazanma şansına sahip.

Son dakikada heyecan doruk noktasına ulaştı.

Bir Misli üyesi, İtalya Serie A'da oynanan Lazio - Empoli karşılaşmasında Maç Sonucu 1 tahmininde bulundu. Son 3 maçını kazanan Lazio, Empoli karşısında galibiyet serisini 4'e çıkardı. Deplasman ekibi 9. dakikada Sebastiano Esposito'nun golüyle 1-0 öne geçse de Lazio, 45+4'te Mattia Zaccagni ve 84. dakikada Pedro'nun golleriyle maçı çevirdi. Böylece Misli üyesinin Maç Sonucu 1 tahmini gerçekleşti ve 2.06'lık oranı kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Samsunspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçta ev sahibi ekip, 7. dakikada Yusuf Barasi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor, 58. dakikada Arbnor Muja'nın golüyle durumu eşitledi ve baskısını artırdı. Ancak aradığı golü bir türlü bulamayınca heyecan arttı. 90+3'te Landry Dimata gol attı ve Samsunspor galibiyete yaklaştı. 90+10'da Soner Aydoğdu, galibiyeti perçinleyen golü attı ve Samsunspor maçı 3-1 kazandı. Misli üyesi Maç Sonucu 2 tahminini, son dakika golleriyle doğru bir şekilde tahmin ederek 2.23'lük oranı kazandı.

Misli üyesi ayrıca Aston Villa - Manchester United ve Heidenheim - Leipzig maçlarının sonuçlarını, basketbolda da Gottingen - Bayern Münih karşılaşmasının sonucunu doğru bir şekilde tahmin etti. Toplamda 16.95'lik oran elde ederek 142 bin 998 TL kazandı. Bu kuponuyla Misli Arena'da "En İyi 20" kupon arasında yer aldı.

Siz de Misli'ye üye olarak Misli Arena'da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak "Krallar" arasında yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Misli'de bulunan "Canlı Sohbet" özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da elde edebilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena'da kazandığı ve kazandırdığı kupon:

Benzer Videolar