Hazar Ergüçlü’den samimi açıklamalar: Dilber bana hayatla dalga geçmeyi öğretti

Kanal D'nin reytinglerde zirvede yer alan "İnci Taneleri" dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, dizinin ikinci sezonu öncesinde samimi düşüncelerini paylaştı. Cosmopolitan Türkiye ile bir röportaj yapan Ergüçlü, projeyi oyunculuk yeteneğini geliştirdiği bir platform olarak nitelendirdi. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bu projede yer almanın kendisine birçok şey öğrettiğini belirten oyuncu, "Uzun zaman alması gereken iki kelimelik bir cümleye aniden ulaşabiliyorum. Çünkü yıllardır bu konuyu çözmüştüm," dedi.

"KENDİNLE DALGA GEÇMEYİ ÖĞRENİYORSUN"

Dilber rolünü canlandırırken birçok şey öğrendiğini vurgulayan Ergüçlü, karakterin çocuksu bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti. "Ne olursa olsun, kendinle dalga geçmeyi öğreniyorsun. Her felaketin ardından hemen şaka yapabiliyorsun. Ancak bu kadar esnek bir kişi yetişkin olamaz," diye konuştu.

YENİ SEZONDA EKRANLARA GELECEK

Hikayesi ve karakter derinliğiyle dikkat çeken "İnci Taneleri", yeni sezonuyla ve kadrosuna katılan yeni isimlerle yakında Kanal D'de ekranlara dönecek. Dizinin tanıtım videosu, "O gün başlayan savaşın nelere mal olacağını tahmin etmek kolay değildi" ifadesiyle başlıyor ve Azem'in hapishanede bitkin halini gösteriyor. Daha sonra gelen "Bir garipsin şu dünyada. Gülme, gülme, ağla gönül" mısraları yeni sezonda neler olacağına dair ipuçları veriyor. Tanıtım, Azem'in "Nerede kalmıştık?" sorusuyla sona eriyor.

Hazar Ergüçlü'den samimi açıklamalar: Dilber bana hayatla dalga geçmeyi öğrettiHaberler.com / Ebrar Ünaldı - Magazin

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Hazar Ergüçlü Kültür Sanat Ünlüler Magazin Kanal D

"
Benzer Videolar